Cases

Sabaas. Knowing change.

Sabaas cases

NPROXX is een zeer innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Al bij de start van de organisatie werd gekozen voor SAP S/4HANA. Samen met Quinso verzorgde Sabaas de implementatie. Lees de volledige klantcase.

SAP Hana

De hotelbranche is zeer dynamisch. Dat betekent dat het continu verbeteren van de datakwaliteit voor bedrijven in deze branche erg belangrijk is. Samen met Interdobs implementeerde Sabaas SAP BW/4 HANA en SAP Analytics Cloud bij hotelmanagementbedrijf Cycas Hospitality. Lees meer in de klantcase.

Cloudmigratie

Het succes van het bedrijf is te danken aan de kort cyclische werkwijze waarbij zoveel mogelijk handmatige processen worden geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Maar hoe behoud je de continuïteit en efficiëntie in het productieproces?

SAP Hana

Om de bedrijfsvoering van Aviko verder te optimaliseren, realiseerden we de implementatie van een nieuw SAP Extended Warehouse Management-systeem om de koelmagazijnen op afstand te automatiseren. Deze digitale transformatie realiseerden we middels een cloudmigratie. In deze case vertellen we u hoe!

Cloudmigratie
getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com