Sabaas AWS Advance Partnership

Maak de overstap naar AWS

Sabaas & AWS

Contact

Ontdek de voordelen van AWS, dé marktleider in de Cloud

AWS is een pionier op het gebied van innovatieve, schaalbare en betaalbare cloud computing diensten. Bij Sabaas begrijpen we dat het kiezen van de juiste AWS-oplossingen essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Daarom bieden wij diepgaand advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je snel en efficiënt de cloud kunt betreden!

Als betrouwbare partner kunnen wij jouw infrastructuur flexibel en beheersbaar houden. Of je nu behoefte hebt aan krachtige computing resources, veilige opslagmogelijkheden, snelle content delivery of een naadloze migratie naar de AWS Cloud, wij nemen al deze aspecten voor je uit handen.

Bij Sabaas werken we samen met ervaren AWS-professionals die je begeleiden bij het ontdekken van de onbegrensde mogelijkheden van de cloud. Of je nu een start-up bent die net begint met het verkennen van de cloud, of een gevestigde onderneming die wil profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van AWS, wij hebben de expertise om je te helpen.

Als je direct inzicht wilt krijgen in onze flexibele AWS-prijzen en voordelige licenties, staan onze specialisten klaar om je vandaag nog te woord te staan. Neem direct contact met ons op via deze link en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van jouw cloudomgeving.

Sabaas en AWS

Onze specialisaties

Als Cloud Partner van AWS is Sabaas gespecialiseerd in diverse services.

AWS Cloud Architectures & Migration

We hebben sterke expertise met een verscheidenheid aan AWS-technologieën en workloads, hybrid architectures, netwerk-, beveiligings- en opslagoplossingen en back-up en DR-oplossingen.

Managed Services: CloudOps, DevOps en ProdOps

We zijn gespecialiseerd in een grote verscheidenheid aan DevOps-tools en -technologieën, automation, configuration management, continue implementatie, monitoring en management, datacenter buildout en operaties.

Legacy Application Integration

We hebben bovendien ruime ervaring en expertise van applicatie-integratie met legacy-systemen (Corporate HR, CRM, Financials en Sales/Marketing).

Waarom Sabaas met AWS?

We zorgen ervoor dat je niet met hoge kosten komt te zitten. Als ervaren partner zijn wij volledig op de hoogte van alle services en opties die beschikbaar zijn. We begrijpen welke kosten je moet maken en waar je je budget het beste aan kunt besteden, en ook waar je juist niet te veel aan moet uitgeven. Ons team kan je ondersteunen bij het opzetten van een geheel nieuwe AWS-implementatie, maar we kunnen ook helpen bij aanpassingen of uitbreidingen van je bestaande AWS-setup.

Je hebt geen ervaring of kennis van de Cloud en/of AWS nodig. Onze experts zullen samen met jou aan het project werken en alles in begrijpelijke taal uitleggen, zodat het voor iedereen te begrijpen is. We zorgen er ook altijd voor dat je een duidelijk voorstel ontvangt, waarin de prijs die je gaat betalen volledig transparant is. Dit voorstel bevat gedetailleerde berekeningen die laten zien hoe de serviceconfiguraties zijn samengesteld.

Uw voordelen

  • Jarenlange ervaring met SAP en de Cloud
  • Een frisse blik op de digitale transitie
  • Altijd meedenkend in uw belang
  • Geen verplichtingen
getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com