NPROXX nu vooruitstrevend op alle vlakken

SAP S/4HANA integratie vanuit de SIAM gedachte

NPROXX klantcase Sabaas

NPROXX is een wereldleider in het ontwerpen en ontwikkelen van categorie 4 drukvaten voor de opslag van waterstof onder hoge druk. De jarenlange ervaring met het veilig opslaan van vloeistoffen is gebruikt om de energietransitie te versnellen door de opslag van waterstof veilig te maken. NPROXX gelooft erin dat waterstof de komende jaren steeds belangrijker gaat worden om schone en efficiënte energieoplossingen te kunnen aanbieden. De organisatie is ontstaan in 2018, telt inmiddels zo’n 33 medewerkers en is gevestigd in Heerlen, Limburg.

SAP S/4HANA integratie vanuit de SIAM gedachte

NPROXX zag het potentieel van waterstof en besloot al vanaf de start van het bedrijf de bedrijfsvoering op te zetten binnen SAP S/4HANA. De reeds aanwezige, positieve ervaring met SAP ERP was zo doorslaggevend om al bij de start van het bedrijf voor S/4HANA te kiezen. Om de focus volledig op hun eigen expertise en producten te kunnen richten, is besloten de hosting en het applicatie beheer volledig uit handen te geven.

Met deze informatie zijn Quinso en Sabaas benaderd om NPROXX te ontzorgen en een volledig beheerde omgeving aan te bieden. De functionele ondersteuning werd door Quinso gedaan en de hosting en technisch applicatie beheer is ingevuld door Sabaas. Vanuit de SIAM gedachte zijn de dienstverleningen van beide bedrijven geïntegreerd en bieden Quinso en Sabaas samen één aanspreekpunt voor alle SAP verzoeken van NPROXX.

Logo nproxx

Innovatie is de standaard

De samenwerking tussen Quinso en Sabaas startte in 2019. Hierbij is het SAP landschap gerealiseerd op de Cloud van AWS en zijn de S/4HANA processen geconfigureerd. Door de groei van NPROXX is daar sinds enige tijd ook een lowcode platform gerealiseerd wat in een serverless architectuur de productie op de shopfloor aanstuurt.

NPROXX is een zeer innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Dit is terug te zien in alle activiteiten en biedt de ruimte om nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden snel, maar gecontroleerd door te voeren. Hierbij is security van de applicatie topprioriteit. Sabaas helpt NPROXX daarbij met het frequent doorvoeren van software patching en jaarlijks upgraden van het S/4HANA landschap.

Samen met NPROXX zijn we constant bezig met het verbeteren van alle processen rondom het beheerde landschap. We implementeren nieuwe processen binnen S/4HANA en integreren de lowcode shopfloor software. Het is gaaf om te zien hoe ver NPROXX is gekomen als startup van een aantal jaren geleden tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Gerelateerde cases

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com