Nederlandse voedselproducent Aviko creëert een high-availability cloud-setup om 24-uurs operaties te ondersteunen

Aviko aardappelen

Cloudmigratie

Als een van Europa's toonaangevende producenten van aardappelproducten moet Aviko een efficiënte productielijn hebben, van boerderij tot fabriek tot verzending over de hele wereld. Om de bedrijfsvoering verder te optimaliseren, realiseerden we de implementatie van een nieuw SAP Extended Warehouse Management (SAP EWM)-systeem om de koelmagazijnen van Aviko op afstand te automatiseren. Als gegevensgestuurde oplossing berekent de SAP EWM de optimale manier om producten op te slaan en communiceert het ook bestellingen naar meer dan 30 geautomatiseerde robots, waardoor de uitvaltijd tussen leveringen wordt verminderd. Dit niveau van digitale transformatie vereiste een geheel nieuwe IT-infrastructuur en een high-availability setup die we alleen konden bereiken door een succesvolle cloudmigratie uit te voeren.

Aviko logo

"Door de met Azure verbonden virtuele SAP-machines te combineren met de S/4HANA in-memory database, hebben we nu snel toegang tot alle benodigde gegevens om onze processen sneller en efficiënter uit te voeren."

- Kees Jansen, IT Manager Aviko

Sander van Gemert, Sabaas

"De realtime assistentie van het Microsoft FastTrack-team heeft het hele proces echt versneld. In november waren we al klaar om in productie te gaan, eerder dan gepland en nog steeds binnen het budget."

- Sander van Gemert, SAP Technical Architect & Cloud Architect

Benieuwd naar het verloop én de meerwaarde van deze cloudmigratie? U leest het hier.

Gerelateerde cases

Wil je meer over onze cloudmigratie service lezen? Hieronder vind je soortgelijke cases:

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com