Meet the Team:
Stan van den Broek

‘Bij Sabaas kan ik programmeren én werken met nieuwe cloudtechnologieën’

Sabaas

Sabaas

15.08.2022
Meet the Sabaas Team Stan van den Broek

Wie zijn de mensen van Sabaas? Wat doen ze op een dag? Wat drijft ze? En waar genieten ze van in hun vrije tijd? In deze blogserie stellen we alle medewerkers van Sabaas een-voor-een aan je voor. Dit keer: Stan van den Broek, Senior SAP Basis Consultant bij Sabaas.

Stan volgde de studie Commerciële Informatica in Eindhoven, een combinatie van commerciële economie en informatica. Toen al was hij dol op IT, maar had hij ook bredere interesses. Dat is in zijn werk niet anders. “Ik wilde niet de hele dag code kloppen, dus ben ik in de SAP-wereld gaan werken. Voordat ik bij Sabaas aan de slag ging, was ik onder andere in dienst bij Capgemini in Utrecht en itelligence in Eindhoven. Toen ik verhuisde naar Den Bosch kwam ik in contact met Sabaas, daar werk ik sinds begin 2020. Wat ik leuk vind, is dat ik hier niet heel de dag programmeer, maar ook met de nieuwste cloudtechnologieën werk.”

Foto kustplaats zweden

“Verhuizen naar Zweden was een langgekoesterde droom van mij. Fijn dat ik vanuit hier voor Sabaas kan blijven werken.”

- Stan van den Broek - Senior SAP Basis Consultant

Werken op afstand vanuit de wildernis

De cloud speelt sinds een half jaar een nog grotere rol in Stan’s leven. In maart 2022 emigreerde hij namelijk naar Zweden en sindsdien werkt hij op afstand voor Sabaas. “Verhuizen naar Zweden was een langgekoesterde droom van mij. Ik hou van rust en natuur, en ben graag op mezelf aangewezen. Ik woon nu in the middle of nowhere met mijn hond Rocco, dat vind ik heerlijk. Het is erg fijn dat Sabaas mijn wens om vanuit Zweden voor hen te blijven werken, heeft ingewilligd.”

Doordat Stan ten tijde van de eerste coronagolf begon bij Sabaas, is het werken op afstand voor hem niet nieuw. “Ik werkte door corona sowieso al bijna altijd vanuit huis, dus de overgang naar Zweden was wat dat betreft voor mij niet zo groot. Ik heb dagelijks digitaal contact met collega’s, dan socializen we ook. Bovendien zijn onder hen veel jongere collega’s die online werken ook gewend zijn. Sommige nieuwe collega’s heb ik zelfs nog nooit in real life ontmoet.”

Altijd blijven leren

Vanuit de natuur tussen Oslo en Karlstad werkt Stan nog altijd met plezier voor Sabaas. “Ik vind het mooi dat we bij Sabaas nooit het wiel opnieuw uitvinden, maar altijd zoveel mogelijk automatiseren om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast vind ik het leuk dat ik in complexe onderwerpen kan duiken en met nieuwe technologieën werk. Ik wil altijd blijven leren.”

Gerelateerde blogs

Wil je meer over dit onderwerp lezen? Hieronder vind je soortgelijke artikelen:

Neety en Neha verhuisden een korte tijd geleden vanuit Mumbai, India, naar Nederland om bij Sabaas te komen werken. Ze delen met ons hun verhaal.

Nieuws
Sabaas

Sabaas

Wie zijn de mensen van Sabaas? Wat doen ze op een dag? Wat drijft ze? En waar genieten ze van in hun vrije tijd? In deze blogserie stellen we alle medewerkers van Sabaas een-voor-een aan je voor. Dit keer: Ramesh Kandagatla, SAP Consultant bij Sabaas.

Meet the Team
Sabaas

Sabaas

Wie zijn de mensen van Sabaas? Wat doen ze op een dag? Wat drijft ze? En waar genieten ze van in hun vrije tijd? In deze blogserie stellen we alle medewerkers van Sabaas een-voor-een aan je voor. Dit keer: Danny Dagevos, Senior SAP Basis Consultant bij Sabaas.

Meet the Team
Sabaas

Sabaas

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com