Meet the Team: Danny Dagevos

‘Iedere techneut die wil doorgroeien, kan hier zijn ei kwijt’

Sabaas

Sabaas

24.10.2022
Meet the Team Danny Dagevos

Wie zijn de mensen van Sabaas? Wat doen ze op een dag? Wat drijft ze? En waar genieten ze van in hun vrije tijd? In deze blogserie stellen we alle medewerkers van Sabaas een-voor-een aan je voor. Dit keer: Danny Dagevos, Senior SAP Basis Consultant bij Sabaas.

Danny is met recht een ‘Senior’ Consultant te noemen, want hij draait al jarenlang mee in de IT-wereld en heeft een schat aan ervaring in het werken met SAP-technologie. Voordat Danny begon bij Sabaas, werkte hij bij diverse SAP-adviespartijen. “Ik draaide onder andere een groot project voor IBM en ik werkte aan de financiële systemen van de NS. Uitdagende, veelzijdige klussen dus.”

Kleinschalig en breed dienstenaanbod

In oktober 2021 was Danny toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik miste het werken in een klein, hecht team. Sander had mij al eens eerder gepolst om samen te gaan werken. Toen ik weer in contact met hem kwam, werd ik wederom enthousiast van de kleinschaligheid van het team en de breedte van het Sabaas dienstenaanbod. We beheren de hele stack van SAP, van het OS en patchen van servers tot databases en applicaties. Dat sprak me enorm aan.”

‘Wij weten wat de impact van veranderingen is’

Toen Danny de overstap naar Sabaas maakte, was zijn eerste klus het inrichten van een compleet SAP S/4HANA landschap. “Ik was het technisch geweten van het project. Ik was verantwoordelijk voor het inrichten en configureren van de installaties en het opzetten van de interface. Meteen een hele leuke klus.”

Sindsdien voert Danny allerlei werkzaamheden uit voor Sabaas. Zo is hij momenteel de technical lead in het beheren van het IT-landschap van de agrarische coöperatie Cosun. “We zijn bij Sabaas allemaal breed onderlegd en georiënteerd. Dat vind ik prettig want dat maakt mijn werk afwisselend. Ik werk aan projecten, maar ik doe ook veel doorlopend beheerwerk. Ik houd ervan om een coördinerende rol te hebben, omdat ik goed ben in het grote geheel overzien. Ik doorzie de impact van beslissingen en veranderingen. Specialisten zijn vaak heel doelgericht in het uitvoeren van hun taak. Maar bij Sabaas is onze meerwaarde voor klanten nog groter doordat we ook de consequenties van veranderingen overzien.”

Foto landbouwveld verwijzend naar de klant Cosun

"Onze meerwaarde voor klanten is groter doordat we niet alleen specialist zijn, maar ook de consequenties van veranderingen overzien."

- Danny Dagevos – Senior SAP Basis Consultant

Fanatieke techneut en muziekverzamelaar

Waar Danny op het werk helemaal opgaat in digitale technologie, is hij in zijn vrije tijd juist veel analoog bezig. “Ik ben een doorgewinterde muziekliefhebber. Ik speel gitaar en heb een flinke verzameling country lp’s. Begin jaren negentig verkocht ik tot mijn spijt al mijn platen. Nu ben ik mijn collectie weer aan het opbouwen en is mijn verzameling weer bijna op het oude niveau. Als ik niet in de platenwinkel of in de tuin te vinden ben, dan breng ik graag tijd door met mijn kleindochter.”

Korte lijnen en blijven leren

Bij Sabaas heeft Danny het nog steeds goed naar zijn zin. “Ik vind het fijn dat we communiceren langs korte lijnen en dat iedereen als gelijken met elkaar omgaat. Daarnaast kun je hier veel leren op het gebied van SAP, interfaces en cloudcomputing. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een cursus over Azure. Ik hoor op kantoor regelmatig termen die ik zelf ook nog niet ken. Die diversiteit aan werkzaamheden en kennis stimuleert enorm. Elke techneut die wil doorgroeien kan hier zijn ei kwijt.”

Gerelateerde blogs

Wil je meer over dit onderwerp lezen? Hieronder vind je soortgelijke artikelen:

Per 1 juli 2020 is iQibt eindverantwoordelijk voor de SAP-beheerwerkzaamheden en vervult Sabaas de rol vervult als onderaannemer voor SAP Basis beheer- en infrastructuur dienstverlening.

On June 15, 2022, the recurring SAP Basis event of Sabaas, after 2 years of social distancing, took place in 's-Hertogenbosch. Colleagues from all over the Netherlands came to Sabaas for an evening full of information, new insights, inspiring conversations and fun.

Events
Sabaas

Sabaas

Wie zijn de mensen van Sabaas? Wat doen ze op een dag? Wat drijft ze? En waar genieten ze van in hun vrije tijd? In deze blogserie stellen we alle medewerkers van Sabaas een-voor-een aan je voor. Dit keer: Stan van den Broek, Senior SAP Basis Consultant bij Sabaas.

Meet the Team
Sabaas

Sabaas

getInTouch.bodyImage.one.title

Wilt u meer informatie of advies over onze diensten? Neem dan contact op met onze expert Maarten!

+31 10 310 4060 Info@sabaas.com